Vamos Andalucia indulása

Vamos Andalucia

Két éve vásároltunk a tengerparton egy lakást kiadási céllal, ami jó befektetésnek bizonyult.

Már évekkel ezelőtt eldöntöttük, hogy ha a három nagyobbik gyerekünk leérettségizik, átköltözünk Spanyolországba. Nagyjából másfél év van vissza.

Az év elején a 25 éve kinn élő Rita Jonas barátunkkal közös céget is alapítottunk, hogy tanulva a tapasztalatainkból segíteni tudjunk azoknak, akik akár befektetési, kiköltözési, vagy más céllal vásárolnának, vagy bérelnének ingatlant Dél-Spanyolországban.

Az elmúlt hetekben egy-egy tárgyalásnál már megemlítettem az induló weboldalt és meglepően sokan rezonáltak.

A múlt héten olyannal is találkoztam, aki nem a legjobb kezekbe került odakinn, amit nem jó hallani, de szerencsére a kinti csapatunkkal (magyar ügyvéd, közjegyző, stb) ilyenkor is van megoldás.

Megelőzve az ilyenkor szokásos és logikus kérdéseket: miért Spanyolország, miért pont a Costa del sol, leírom a válaszaimat.

Azért Spanyolország, mert meleg van, rengeteget süt a nap és jókedvűek az emberek. Európában itt élnek a legtovább. Azért Costa del sol, mert a tenger hűvösebb és nyáron nem szökik fel olyan magasra a hőmérő higanyszála mint pl. itthon, viszont télen sem megy 9-10 C alá az éjszakai hőmérséklet. Azaz mindig jó idő van és nem kell télikabát. Szinte mindenki beszél angolul, több nemzettség él itt (kb 10 ezerre teszik a magyarok számát), és valahogy mindenki felveszi a spanyol lazaságot az előnyeivel és a hátrányaival együtt 🙂

A most indult weboldalunkon nem csak azt írtuk le, hogy a lakás vagy ház vásárlásához szükséges adószám, bankszámlaszám, közjegyző intézésben tudunk segíteni, de több mint nyolcezer ingatlan is paraméterezve kereshető a weboldalon.
Minden visszajelzést, kérést, kérdést szeretettel várunk Ritával közösen. A projekt létrejöttében pedig köszönöm mindenki segítségét, úgyis mint: dr. Sándor Georgina, Patrik Márk Buza, Norbert Toth, Orbán Ádám, Csaba Schuck, Alexander Sas

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek