Üzleti sparring partnerként

megoldásokat ajánlok

Felsővezetőknek Vállalkozásoknak Csapatoknak Első számú vezetőknek

Olyan vagyok, mint egy edzőpartner a bokszban, akinek az a feladata, hogy eddzen és fejlessze a rugalmasságodat. Mindezt úgy, hogy ez mielőbb meglátszódjon a céljaid teljesülésében, miközben egyre jobban érzed magad.

A Sparring Partner nem coach, vagy mentor

Az üzleti sparring partner segít a vállalatoknak, csapatoknak és egyéneknek abban, hogy jobban teljesítsenek a kihívások közepette, úgy, hogy közben elősegíti a folyamatos tanulást és fejlődést. Olyan tehát, mint egy edzőpartner a bokszban, aki ugyanabban a csapatban van, de edzi és teszteli a készségeket, hogy a teljesítmény javuljon és a lehető legjobb legyen.

Hasonlít a mentorhoz, mert hosszú távú és tudásalapú, de egyben tartalmaz coaching elemeket is, mivel a gondolkodást és az önmegismerést segíti elő. Viszont a sparring partner esetében erősebb a fókusz az üzleti stratégián, a döntéseken és a célok elérésén. Egy társ, aki veled együtt gondolkozik, de megvan az az előnye, hogy nincs benne a napi operációban, nem tudja, hogy hogyan szoktuk és azt sem, hogy mit nem lehet. Egy felkészült, tapasztalt, gondolkodó külső szem, aki vezetett már csapatokat, szerzett tapasztalatot kis, közepes és nagy cégek vezetésében, több Közép-Európai országban is.

Közös célokat határoz meg

Ugyanazokat a célokat követi, mint a vállalat vagy a projekt, tehát a kapcsolat a közös siker érdekében jön létre.

 

Objektív visszajelzést ad

Segít az egyéneknek és csapatoknak látni, hogy hol vannak az erősségeik és a gyengeségeik. Mely területeken kell fejlődniük.

Új nézőpontokat hoz be

Gyakran ellentétes nézőpontokat, vagy alternatív megközelítéseket hoz fel, ami ösztönzi a gondolkodást és a megoldáskeresést.

Támogatást nyújt

Akárcsak a sportban a sparring partner, az üzleti sparring partner is támogatja és segíti a fejlődést, még akkor is, ha néha kritikus.

Visszajelzések

kezdjünk is bele

Kérlek add meg az adataidat, és válaszd ki melyik szolgáltatás érdekel, illetve melyik élethelyzethez tudsz a leginkább kapcsolódni. Az űrlap kitöltése után küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amely segítségével kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb időpontot az egyeztetésre.

Konzultáció - Landing