Furcsa helyzetbe keveredtem

Találkozó

Furcsa helyzetbe keveredtem.

Pár hete jött velem szembe, hogy Martin Hošek, az ismert cseh marketing és LinkedIn guru Pozsonyban vesz részt egy hashtag#Linkedinlovers nevű panelbeszélgetésen. Vettem egy jegyet és beírtam a naptárba.

Úgy alakult, hogy egy sűrű hét még sűrűbb napjára esett a konferencia, és ugyan terveztem, de nem néztem utána az eseménynek. Kb 20 perces késéssel ugrottam be a kocsiba és siettem a helyszínre.

Amikor beléptem a rendezvénynek helyt adó étterembe, furcsa érzés kerített hatalmába, de fogalmam sem volt, hogy mi az oka. Mire rájöttem volna, már hallottam ahogy az egyik szervező harsányan “Jé, egy férfi!” felkiáltással üdvözöl, a többiek legnagyobb megrökönyödésére.

Már nem volt visszaút.

Az Akcióban lévő nők – Akčné ženy – vendégszeretetét élvezhettem az este hátralévő részében, egyedüli férfi résztvevőként. Még szerencse, hogy Martin Hosek ott volt a színpadon.

A kezdeti – maximum egy órás -, feszengés után pedig kimondottan jól éreztem magam. Az akcióban lévő nők nagyon kedvesek voltak a dupla kisebbségivel.

Ďakujem pekne!

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek