As a business sparring partner

I offer solutions for

I'm like a training partner in the boxing ring. My job is to coach you and develop your resilience. I do this so that you can achieve your goals as quickly as possible while feeling better.

A Sparring Partner is not a coach or mentor

The business sparring partner helps companies, teams, and individuals perform better in the face of challenges while promoting continuous learning and development. Olyan tehát, mint egy edzőpartner a bokszban, aki ugyanabban a csapatban van, de edzi és teszteli a készségeket, hogy a teljesítmény javuljon és a lehető legjobb legyen.

Hasonlít a mentorhoz, mert hosszú távú és tudásalapú, de egyben tartalmaz coaching elemeket is, mivel a gondolkodást és az önmegismerést segíti elő. Viszont a sparring partner esetében erősebb a fókusz az üzleti stratégián, a döntéseken és a célok elérésén. Egy társ, aki veled együtt gondolkozik, de megvan az az előnye, hogy nincs benne a napi operációban, nem tudja, hogy hogyan szoktuk és azt sem, hogy mit nem lehet. Egy felkészült, tapasztalt, gondolkodó külső szem, aki vezetett már csapatokat, szerzett tapasztalatot kis, közepes és nagy cégek vezetésében, több Közép-Európai országban is.

Sets common goals

Pursues the same goals as the company or project, so the relationship is built for mutual success.

 

Provides objective feedback

Helps individuals and teams see where their strengths and weaknesses are. In which areas they need to improve.

Brings in new perspectives

Often brings up opposing viewpoints or alternative approaches, stimulating thinking and solution-finding.

Provides support

Just like a sparring partner in sport, a business sparring partner supports and helps you to develop, even if it is sometimes critical.

References

kezdjünk is bele

Please provide your details and select which service interests you and which life situation you can relate to the most. After filling out the form, we will send a confirmation email, through which you can choose the most suitable time for the appointment.

Konzultáció - Landing