Creative Dock Hungary

Creative Dock

2017-ben, amikor megalapítottuk a CreativeDock Hungary-t, azt tűztük ki célul, hogy a nemzetközi csapatokban fejlődve, a tapasztalatokat felhasználva, a metodológia fejlesztésben való részvétellel olyan magyar csapatot építünk ki, amely az értékesítéstől kezdve a kutatáson, ötletelésen, modellezésen keresztül a szállításig minden részt magáénak tudhat.

Öt évvel és vagy egy tucatnyi projekttel a hátunk mögött idén elértünk a célunkat. Sikerült olyan helyi csapatot építenünk, amely nem csak a szükséges hozzáértéssel, szakmai professzionalizmussal, de immár megfelelő tapasztalattal is rendelkezik, sőt fontos formálója a módszertannak is. Ehhez jön a nemzetközi tanácsadói network, amely támogatja a munkánkat.

Így állunk a jövő év kihívásai elé.
A képen kollégáim egy részével egy múlt heti projektzárás után: Simon Rádai, Alexander Sas, Csaba Schuck, Király Máté, Horvath David, Reka Leisztner, Gábor Pénzes

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek