Creative Dock Hungary megvásárlása

Creative Dock

Az Ipsilon Group felvásárolta a Creative Dock Hungaryt és megszerezte a Boarding Kft. többségi tulajdonát!

🚀 Az Ipsilon Group ezzel a lépéssel még erősebb szereplőjévé válik a venture building, az innovációs acceleráció és a digitalizáció területén. Az akvizíció révén az Ipsilon Group szélesíti szolgáltatásait, és egy összetett tudással segíti az ügyfeleit.

💡 „Az elmúlt években számos cégértékelés után szegezték nekem a kérdést, hogy milyen lépésekre lenne szükség ahhoz, hogy a vállalat értékét magasabbra tudjuk beállítani. Ma már az üzletfejlesztés mellett, az átvilágítás, értékelés és a cégeladás is a tevékenységünk része, minden területen kiváló regionális szakemberekkel.” – mondja Csaba Schuck, az Ipsilon Group társalapítója és ügyvezetője.

A @Boarding HR fejvadász, toborzó és szervezetfejlesztő cég többségi tulajdonának megszerzésével a cégcsoport erősít a HR területén is.

“Zoltánnal és Csabával évek óta dolgozunk együtt, örülök, hogy a Boarding HR az Ipsilon Group család tagja lehet, így az eddigieknél még jobban tudjuk segíteni a cégcsoport ügyfeleit” – osztotta meg Andras Ocskay, a Boarding HR alapítója és ügyvezetője.

🤝 „Olyan régiós műhelyt hoztunk létre, amely működésével bebizonyította, hogy Magyarországról is tudunk innovációs módszertant exportálni és valódi innovációt végrehajtani a gyakorlatban is.” – emeli ki Zoltan Kaprinay, az Ipsilon Group társalapítója és tulajdonosa.

💭 A partnerséggel új korszakba lép az Ipsilon Group, amely elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek teljeskörű innovációt kínáljon az ötlettől a növekedésig saját kreatív módszertanának segítségével.

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek