Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligencia

Tegnap kiváló társaságban próbáltuk a lehető legtöbb nézőpontból megvilágítani az hashtag#AI kínálta lehetőségeket, világokat, nehézségeket. Talán sikerült tágítanunk mindannyiunk látókörét a közös gondolkodással.

A téma komolyságát mutatja, hogy arról beszélgettünk a legtöbbet, milyen hatással lesz a gyerekeinkre az mesterséges intelligencia ilyen mértékű térnyerése? Vajon meddig tudjuk megőrizni kritikai érzékünket, ami elengedhetetlen a tájékozódáshoz ebben az új világban?

Köszönöm a résztvevőknek, hogy elfogadták a meghívást és jelenlétükkel megtisztelték a Creative Dock Hungary és az Ipsilon Group közös rendezvényét:

Edit Blaumann, Gergely Dee, Csongor Fekete, Mariann Forgács, Gábor Haász, Zoltan Kalmar, Gergely Kiss, Anton KOVACH, Ákos Kozák, István Mag, Donát Posta, Gergo Radnoczi, Lotar Schin, Csaba Schuck, Attila Tiborcz, Dr. – 阿提拉, Adam Zebegnyei, Várkonyi Balázs

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek