Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

Tegnap meglett az 5.000-ik követőm. Köszönöm. Örülök, ha sikerül egy új nézőpontot mutatnom, vagy ha elindul egy gondolatfolyam a soraimnak köszönhetően.

Tegnap az IVSZ Smart konferencián István Kolozsi barátom előadását hallgatva rájöttem, hogy mennyire hiányoznak nekem az ilyen előadások a konferenciákról.

Elfogult vagyok, mert az ügyfélközpontú cégvezetés, terméktervezés, stb. a vesszőparipám, de Kolboid előadása szépen rámutatott arra a szakadékra ami a termékeket megalkotók és az azt használók között tátong. Ma is.

Általában azért, mert a tervezők jobban tudják, és ha meg is kutatják, sokszor nem tapasztalják meg a saját bőrükön a felhasználói élményt, nem értik meg a szolgáltatást használók mozgatórugóit, motivációit, fájdalmait.

Rég óta dolgozom Istvánnal a lehető legjobb ügyfél élményen. Azóta, hogy 11 éve, épp ennek a konferenciának az elődjén (ugye Mátyás Dobó?) megismerkedtem vele.

A feladatunk az, hogy olyan szolgáltatásokat, termékeket, cégeket tervezzünk és hívjunk életre, amelyek a felhasználókért vannak, köréjük épülnek, a lehető legszórakoztatóbb módon szolgálják ki, motiválják és új gondolatokra ébresztik őket. A vásárlókat.

Mert a vásárló az első. https://lnkd.in/d3WyGFTH

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek