A38 Hajó

A38

2003. április 30-án nyitotta meg kapuit az A38 Hajó. Vasárnap, napra pontosan 20 évvel később megünnepeltük azt a hihetetlen utat amit ez az 1968-ban gyártott ukrán kőszállító uszály testébe bújt kulturális szentély megtett.

A Hajó ereje a missziójában, a szeretetben van. Az amit Attila megálmodott és amihez megnyerte Pétert, Lacát és Milit az egy egyedülálló, önmagán túlmutató vállalkozás.

Egy olyan hely, ami szinte bárhol lehetne a világon.

Azt szoktam tanácsolni a Budapestre látogató külföldieknek, hogy élvezzék ki a várost, nézzenek meg meg mindent, de az A38-ra mindenképp látogassanak el.

Ugyan csak két évig vezettem, mégis máig megdobban a szívem, ha csak a közelébe érek. Amikor ott vagyok, úgy érzem megérkeztem. Sűrű, sokszor végeláthatatlan napokat éltem meg, de sokat kaptam.

26 évesen, esetlenül, öltönyben, szó szerint küszködtem azért, hogy túléljünk, hogy egyenesbe állítsuk a Hajót.

Lehetetlennek tűnő feladat volt, de Attilával, Péterrel és 93 elhivatott kollégával semmi sem volt lehetetlen. Sőt, általában a lehetetlen volt az egyetlen járható út.

Hálás vagyok, hogy ott lehettem.
2010-ben Nyergesújfaluról indult el az A38 új hajóteste, amiről készítettem egy rövid videót: Megnézem

Az InnoVilág podcastben Krizsán Erikának meséltem az A38-as évekről is: Megnézem

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek