A vásárló az első

A vásárló az első

Amikor ügyfélközpontúságról beszélnek, legtöbbször marketingről van szó.

Pedig ez nem marketing. Cél és eszköz.

Egy cégvezetőnek, egy vállalkozásnak nincs nagyobb értéke a boldog ügyfélnél. Nincs izgalmasabb, mint kitalálni azt, hogy mivel lehet elégedett felhasználóból boldog vásárlót varázsolni. Klassz dolog kiszolgálni, de sokkal jobb megérteni és kitalálni, hogy mi az amire nem számít, és ami mégis telibe talál nála.

És csodálatos érzés olyan cégben dolgozni, alkotni, ahol mindenki arra gyúr, hogy az ügyfél elégedett legyen. Nem úgy, hogy mindent megkapott amit kért, hanem úgy, hogy sikerült mosolyt csalni az arcára. Más energiák működnek a kollégák között, magasabb az innovációra való nyitottság, sokkal bátrabb és eredményesebb az együttgondolkodás, hiszen közös és minden helyzetben érvényes a cél.

Milyen szolgáltatásnál, terméknél érezted utoljára, hogy többet kapsz, mint amire számítottál?

(A képen az elmúlt 23 év egyik belső prezentációjának egy diája. Mindegyikben benne volt.)

Picture of Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán vagyok, sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, az index.hu, Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója. Üzleti sparring partnerként segítek felsővezetőknek, vállalkozásoknak, csapatoknak és első számú vezetőknek készségeik fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében.

Hasonló cikkek